D'n Bens Langenboom

Herbestemming Nieuwbouw

De oude dorpskroeg met aangrenzend voetbalveld worden her-ontwikkeld voor woningbouw in het hart van de dorpskern van Langenboom.

Bouwbedrijf Peter Peters en Aannemersbedrijf Jan Oosterhout realiseren gezamenlijk 21 woningen en 20 appartementen op deze centrale locatie.

Op de Dag van de Bouw is het mogelijk een kijkje te nemen in het appartmentencomplex van dit mooie project. Wij heten u graag van harte welkom!

Ons werk:

Mooie en functionele gebouwen realiseren: dat doen we al meer dan 30 jaar. Uiteraard spelen technische expertise, slimme oplossingen en de juiste materialen daarbij een grote rol. Maar écht doorslaggevend is onze visie op samenwerken. We bouwen namelijk op vertrouwen.

Zorginstellingen, scholen, woningen, bedrijfshuisvesting, wasstraten… Ons portfolio bestaat uit de mooiste en meest functionele en unieke gebouwen. Waar of voor wie we ook aan de slag mogen; we voegen iets toe aan de wereld om ons heen. Een gezonde gedachte die ons bovendien al tal van tevreden opdrachtgevers heeft opgeleverd.

Onze groep bestaat uit vier bedrijven die zowel autonoom als samen opereren. Heb je er maar één nodig? Geen probleem…. Met Peter Peters Bouwbedrijf, Peters Machinale Timmerwerken, Constru en Peters Real Estate kunnen we je dus helpen bij elke uitdaging – klein of groot.

Onze aanpak:

Bij alles wat we realiseren spelen technische expertise, slimme oplossingen en het gebruik van de juiste materialen uiteraard een grote rol. Bovendien voelen we een grote verantwoordelijkheid voor het welzijn van onze medewerkers en de wereld om ons heen. Maar wat ons écht anders maakt dan anderen? Dat is onze visie op samenwerken. We bouwen namelijk op vertrouwen.

Wat dat betekent? Geen contracten met piepkleine lettertjes, maar duidelijke afspraken. Geen eindeloze gesprekken, maar de mouwen opstropen. Geen borstklopperij, maar bescheiden trots. En ook: eerst goed naar onszelf kijken voordat we naar een ander wijzen. Wij weten: vertrouwen brengt je het verst.