Uitbreiding Hoogspanningsstation Vierverlaten en bouw hoogspanningsverbinding Eemshaven-Vierverlaten

Nieuwbouw Uitbreiding

Altijd al een kijkje in de grootste meterkast van Nederland willen nemen? Of nieuwsgierig naar wat er allemaal in die hoogspanningslijnen hangt? Wil je enthousiaste collega's spreken over de uitdagingen die ze tegenkomen bij het bouwen met hoogspanning? Kom dan naar hoogspanningsstation Vierverlaten aan het Hoendiep bij Groningen. 

De ingang is bij onze verkeersregelaars aan de rotonde Westpoort. Ter plekke kan je je inschrijven voor een rondleiding op ons hoogspanningsstation. Vanwege de veiligheid moet dit in een kleiner groepsverband. En moet je even wachten, geen probleem. Een hapje en een drankje staan klaar. Of stap in de midi-busjes richting een van onze bouwlocaties, mastlocatie 17 bij Aduard. Alles wat in de lijnen hangt kan van dichtbij bekeken worden en machines die gebruikt worden voor de bouw en geleidermontage. Ook aan de kleintjes is gedacht op het station, bouwen met balonnen en  grote legoblokken, wat een feest! 

Met de auto komen kan. En woont u in de buurt? Neem dan de fiets of benenwagen. We hebben beperkte parkeergelegenheid. Onze collega’s van SPIE, Bam Infra en TenneT staan klaar voor al uw vragen. Graag tot dan!