Nieuwbouw Sportcentrum Zanderij Ermelo

Nieuwbouw

Voor de gemeente Ermelo bouwt Aannemersbedrijf Haafkes uit Goor een nieuw groot sportcentrum op Sportpark De Zanderij.

Multifunctioneel gebouw
Het complex is ontworpen door FaulknerBrowns architecten en krijgt drie multifunctionele sportzalen en een zaal voor gym/turnactiviteiten. Ook komt er een zwembad met wedstrijdbad, instructiebad, peuterbad, whirlpool en sauna/stoombad.

Naast Haafkes zijn ook installatietechnische bedrijven Hellebrekers, Hollander Techniek en Paulus Elektro betrokken bij het ontwerp en de bouw. OLCO Advies en Management heeft het projectmanagement en de directievoering op zich genomen.

In april 2022 is men gestart met de voorbereidende werkzaamheden en volgens planning wordt er op 15 november opgeleverd en wordt het sportcentrum op 1 januari 2024 in gebruik genomen.

Gemeente Ermelo, adviesbureau maatschappelijk vastgoed OLCO, Aannemersbedrijf Haafkes en Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. nodigen je uit op zaterdag 17 juni 2023 tijdens de Dag van de Bouw.

Meld je aan via de link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflMaRmU4NDkFSqljAjeFz7H8lsGDwarxnn9cAJ4pzZn7rNaQ/viewform

Je bent vanaf 13.00 uur van harte welkom op het bouwterrein aan de Zanderij. We organiseren 3 rondleidingen. Je krijgt een goede indruk van het zwembad en de sportzalen en natuurlijk kun je al je vragen stellen.