Hotel De Koepel

Herbestemming Herinrichting Nieuwbouw Restauratie Renovatie Verduurzaming

Het is een van de grootste, meest bijzondere projecten in Haarlem: de transformatie van de Koepelgevangenis. Na de realisatie van het iconische Koepelgebouw ontwikkelt en realiseert HBB Groep nu het boutique hotel met 66 kamers.

Het hotel komt in beide voormalige directeurswoningen en in het statige voormalige administratiegebouw, dat oorspronkelijk de hoofdingang van het Koepelcomplex vormde. Onderin is in dit gebouw al restaurant Menu Corridor gevestigd. De meeste kamers van het hotel zijn ondergebracht in de nieuwbouw: ‘het beddenhuis’, maar ook in de directeurswoningen en op de bovenverdiepingen van het administratiegebouw worden een aantal bijzondere kamers gerealiseerd.

U bent van harte welkom op de bouwplaats van Hotel De Koepel in Haarlem. Hier ontvangen wij u graag met een lekker kopje koffie gemaakt door een barista.

Kom een kijkje nemen in het voormalige administratiegebouw en een van de directeurswoningen, waar momenteel hotelkamers gerealiseerd worden. Nu u er toch bent, neem ook een sneak peek naar de nieuwbouw, hier wordt momenteel de kelder van ‘het beddenhuis’ gerealiseerd. En uiteraard loopt u ook even binnen bij het iconische Koepelgebouw.