Onderwijsdag van de Bouw

Onderwijsdag van de Bouw - Vrijdag 7 juni 2024

Doe jij mee aan de Dag van de Bouw op zaterdag 8 juni 2024 en wil je jouw bouwplaats ook op vrijdag 7 juni 2024 openstellen voor het onderwijs? Of wil je graag op een (basis)school  Doe dan mee aan de Onderwijsdag van de Bouw.

Bekijk hier een terugblik op de Onderwijsdag van de Bouw 2023

Op vrijdag 7 juni 2024 faciliteert Bouwend Nederland voor het derde jaar de 'Onderwijsdag van de Bouw'. Op deze dag kunnen bedrijven die op zaterdag meedoen aan de Dag van de Bouw, in samenwerking met onderwijsinstellingen, hun bouwplaats openstellen voor leerlingen van de basis- of middelbare school. Met tips helpen we je een school in de buurt van je bedrijf of bouwplaats te vinden, ideeën om kinderen op de bouwplaats veilig rond te leiden en met gastlesmateriaal. En we brengen je ook op de hoogte als er in de regio gezamenlijke evenementen worden georganiseerd. 

Aanmelden voor de Onderwijsdag van de Bouw

Zit jouw bedrijf naast een basisschool of is er een bouwplaats in de buurt van een basisschool. Altijd al iets willen vertellen over de bouw en infra op de basisschool van jouw kinderen of die van collega's? Meld je dan aan voor de Onderwijsdag van de bouw.  We helpen je aan suggesties en ideeën om op school of de bouwplaats de toekomst kennis te laten maken met de bouw en infra. 

Wil jij deelnemen aan de Onderwijsdag van de bouw als onderwijsinstelling of bedrijf? Meld je hieronder aan. 
Na aanmelding gaan we je helpen met materiaal en ideeën voor de organisatie op de dag zelf én hoe je makkelijk een (basis)school uit je eigen netwerk kunt benaderen.